Termeni si conditii
1: Despre noi.
www.craimont.ro este oferit de Sc. Alphavet Srl cu sediul in Craiova, cart. Valea Rosie, bl. G4, sc. 1, ap. 12, Dolj 200724, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr J16/1060/2002 avand cod unic de inregistrare RO 15025453 si capital social 200 lei, denumita in continuare Craimont
2. Proprietate intelectuala.
Grupul Craimont a încercat sa creeze un site inovator, de informare si cu posibilitatea achizitionarii produselor direct on-line. Oricum, trebuie de asemenea sa întelegeti ca societatea noastra trebuie sa-si protejeze proprietatea intelectuala, inclusiv patentele, marcile comerciale si drepturile de autor detinute. În consecinta, va rugam sa luati în considerare ca nu a fost acordata de catre acest site nici un fel de licenta pentru utilizarea proprietatii intelectuale altor terti, asadar orice mesaj primit si neconfirmat de lucratorii Craimont trebuie considerat Spam.
Continutul si designul www.craimont.ro precum si orice alt material existent pe site apartin Craimont si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Prin urmare nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.craimont.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Craimont.
Nu va puteti folosi de logo-ul firmei sau alte proprietati grafice precum si de marcile firmei fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Craimont.
3. Protectia Datelor
La utilizarea serviciilor noastre de cumparare on-line vi se vor solicita date personale. Furnizarea acestor date este voluntara. Datele dumneavoastra personale sunt utilizate in conformitate cu legislatia romana in vigoare privitoare la protectia datelor.Datele personale furnizate pe site-ul Craimont sunt utilozate ca parte din procedura contractuala pentru a va putea procesa solicitarile.In plus, datele dumneavoastra pot fi folosite in scoput inregistrarii, participarii la trageri la sorti si/sau la trimiterea de brosuri informative. Datele dumneavoastra pot fi transferate catre alte filiale Craimont. Adresa de e-mail furnizata trebuie sa fie o adresa valida.
4. Avertisment frauda E.mail
Craimont nu va va solicita niciodata sa transmiteti sau sa confirmati informatii personale financiare prin e-mail. Daca primiti un e-mail de la o persoana care pretinde ca reprezinta Craimont sau un departament Craimont, prin care vi se solicita astfel de informatii, NU RASPUNDETI LA ACEST E-MAIL. Este foarte probabil ca acesta sa fie un e-mail fraudulos, al carui unic scop este acela de a obtine datele dumneavoastra personale. Pentru a va proteja, va recomandam sa adaugati expeditorul în lista de expeditori blocati sau în lista de e-mail tip SPAM. De asemenea va recomandam sa adaugati adresele Craimont in lista Dvs de adrese pentru a evita tratarea ca Spam a mesajelor de confirmare sau expediere a coletului din partea www.craimont.ro
5 Procedura de cumparare
Aceasta procedura este descrisa in amanunt intr-o sectiune separata a site-ului www.craimont.ro si anume " Cum cumparati"
6. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.craimont.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 24% sau 9% pentru carti si reviste, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. La aceste preturi se vor adauga taxele de transport si ramburs aferente fiecarei comenzi in parte, respectand conditiile descrise in sectiunea " Cum cumparati".
Craimont isi rezerva dreptul de a opera oricand, modificari asupra preturilor si datelor tehnice, imaginilor si caracteristicilor produselor, fara o informare prealabila. Datele tehnice si caracteristicile produselor oferite de www.craimont.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile produselor de pe acest site au de asemenea caracter informativ si pot fi diferite fata de produsul in sine.
7. Garantia produselor si serviciile post vanzare
Toate produsele comercializate pe acest site beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare in Romania privind acest aspect. In principiu, frecvent garantia este de 12-24 luni, minim 1 luna, putind merge pina la garantie pe viata, in conditiile mentionate de producator. Asigurarea acesteia se face prin inlocuirea sau repararea de catre IMPORTATOR, la adresa punctului de lucru mentionat pe certificatul de garantie/factura/bonfiscal. Marcile de produse importate de catre Craimont sunt afisate pe site.
Pastrati talonul de garantie/factura/bonul fiscal pentru eventuale reclamatii de calitate care pot fi adresate magazinului. Fara acestea garantia NU VA FI ACORDATA.
8. Intarzieri si forta majora
www.craimont.ro , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Craimont. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.craimont.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.craimont.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.
Din momentul predarii coletului de catre Craimont, furnizorilor de transport ( firme de curierat rapid sau Posta Romana), Craimont este exonerat de orice raspundere, intarziere, deteriorare sau pierdere a coletului sau a continutului acestuia. Orice reclamatie ce priveste serviciul de transport va fi adresata direct firmei de curierat sau Postei Romane. Conform legislatiei in vigoare privind contractele la distanta si cumpararea on-line in momentul eliberarii produsului si a facturii, dreptul de proprietate asupra acestuia este tranferat cumparatorului.
9.Legislatie aplicabila
www.craimont.ro isi ofera serviciile in conformitate cu legislatia Romana in vigoare mai exact cu aplicarea exacta a prevederilor legilor 365/2002 privind comertul electronic, Ordonantei 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directivei Europene EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
In cazul unui litigiu sau conflict, prima modalitate de abordare si incercare de rezolvare este pe cale amiabila, in termen de 30 de zile de la data receptionarii sesizarii facute in scris la sediul firmei Sc.ALPHAVET. SRL sau la orice punct de lucru al acesteia, precum si prin e-mail sau fax. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul prevazut anterior, litigiile dintre parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente.